Η έμπνευση και η υψηλή ποιότητα συναντιούνται στις δημιουργίες της σχεδιάστριας Μαίρης Δεσπότη.

(Η σχεδιάστρια του ατελιέ Κάλλες) αποφοίτησε με άριστα από τη σχολή Βελουδάκη και στη συνέχεια εργάστηκε στο πλευρό της γνωστής σχεδιάστριας Δευτερέου (πατρονίστ του Billy Βο), με εξειδίκευση στη σχεδίαση βραδινού και νυφικού φορέματος.
Έπειτα, επιλέχθηκε από την εταιρία Κάλμπαρη, ως σχεδιάστρια σε ντεσέν υφασμάτων, από τη σχεδίαση εώς την εκτύπωση.
Απόδειξη της αγάπης της για την μόδα αποτέλεσε η δημιουργία του ατελιέ Κάλλες , στο Ηράκλειο Κρήτης. Στον φιλόξενο αυτό χώρο, στην Πλατεία Κορνάρου,η πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία (στο χώρο της μόδας ) συναντά την έμπνευση και την πρωτοτυπία, δημιουργώντας μοναδικά νυφικά υψηλής ποιότητας.

Για την σχεδιάστρια Μαίρη Δεσπότη και το προσωπικό της, οι δημιουργίες τους, είναι αντικείμενα προσωπικής υπερηφάνειας, αφού δίνεται μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την λεπτομέρεια.
Ένα ραντεβού με την σχεδιάστρια, θα σας αποπνεύσει την απαραίτητη, για αυτή την ξεχωριστή στιγμή, εμπιστοσύνη. Με μεγάλη χαρά θα είναι συνεχώς δίπλα σας για να αφουγκραστεί τις ιδέες και τις επιθυμίες σας, φροντίζοντας αυτές να υλοποιηθούν.
Διαθέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μέσα από την φιλική συζήτηση η μέλλουσα νύφη θα καταλήξει στην ιδανικότερη για την ίδια επιλογή.

Το ατελιέ Κάλλες είναι από τα ελάχιστα που λειτουργούν στο χώρο των νυφικών με απόλυτη εξειδίκευση και χρησιμοποιώντας τα πιο ποιοτικά  υλικά, όπως γαλλικές δαντέλες, ιταλικά μεταξωτά και γνήσια κρύσταλλα swarovski.
Κάθε νυφικό που θα βρείτε στο χώρο μας αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης, το οποίο αναδεικνύει την ομορφιά και την ιδιοσυγκρασία κάθε γυναίκας

Στο ατελιέ Κάλλες θα βρείτε επίσης ότι είναι απαραίτητο για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας και τις ετοιμασίες του γάμου. Είμαστε δίπλα σας ώστε να αποκτήσετε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας από μια πλούσια συλλογή από μπομπονιέρες, στέφανα, σετ κουμπάρου, άλμπουμ και ευχολόγια.

Το ατελιέ Κάλλες είναι δίπλα σας για να σας προτείνει τώρα πρωτοποριακές ιδέες, υψηλής αισθητικής και στη βάπτιση του παιδιού σας. Επιλέξτε μέσα από μια πλούσια συλλογή σε ρουχαλάκια, μπομπονιέρες και ότι άλλο περιλαμβάνει το πακέτο βάπτισης. Τα μικρά σας αγγελούδια αξίζουν το καλύτερο και γι’ αυτό το ατελιέ Κάλλες είναι δίπλα σας….για να εντυπωσιάσετε και σε αυτό το παραμύθι!© 2012 ΝΥΦΙΚΑ ΚΑΛΛΕΣ